If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В съдомиялната съм слагал едни прозрачни купи за салата и те светят като нови.Няма да има проблем защото сам пробвал.Един приятел ми даде неговите стъкла на пежото и греинаха като нови те също бяха пластмасови.Перат се на по ниски градуси с едни таблетки 7 в 1 на калгонит и става.
Само казвам какъв може да е ефекта. Няма да обявявам какви табетки ползвам щото ще стане реклама)) Дуралекса с времето леко се матира( е говоря за година и повече ежедневно миене)
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
колега ти виждал ли си разглобен фар и пипал ли си рефлектора за да знаеш. пробвай и тогава говори. просто когато кажете нещо го казвайте ако сте убедени защото може да излъжете останалите. ако искате опитайте и после ще си говорим.
виждал съм,пипал съм ,бърсал съм, за това поствам не си измислям
ами да се похваля, сложих си ксенон, някав китайски, и съм много доволен. само дето сега вече се усеща че левия фар е мътен и че е за смяна, с обикновените крушки не се усещаше иначе дясната половина от пътя грее, остава лявата отсреща не ми премигват което би трябвало да значи че са добре настроени case closed?
Comment